Aanklager doet Van Persie schikkingsvoorstel: Klassieker niet in gevaar

Reacties

De aanklager betaald voetbal wil Robin van Persie voor drie duels schorsen, waarvan één voorwaardelijk. Dit bevestigt de KNVB aan VI. Dit betekent dat de routinier van Feyenoord na zijn rode kaart tegen Vitesse zou kunnen spelen in de topper tegen Ajax.

Aanklager doet Van Persie schikkingsvoorstel: Klassieker niet in gevaar

Van Persie besliste zondag de wedstrijd tegen Vitesse met een rake vrije trap, maar kreeg kort na zijn doelpunt rood na een tackle op de enkels van Max Clarke. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük deelde een rode kaart uit, waarna de aanklager betaald voetbal overging tot een aanklacht.

De aanvoerder van de Rotterdammers vertelde na de wedstrijd tegen Vitesse dat hij in beroep zou gaan als er een schorsing werd geëist, het is nog niet bekend of Feyenoord en Van Persie dit ook daadwerkelijk gaan doen.

Accepteren beide partijen de schorsing, dan mist Van Persie de uitwedstrijd tegen Willem II in speelronde acht en de daarop volgende thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Het uitduel met Ajax op 28 oktober is dan wel een haalbare kaart voor de steunpilaar van Feyenoord.

Volgens clubwatcher Martijn Krabbendam moet Feyenoord zich zorgen maken over het veldspel
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.