Aanbieding van nul kronen stelt Van der Vaart voor lastige keuze

Reacties

Rafael van der Vaart heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn stage bij PEC Zwolle, dat zijn proefperiode vrijdagmiddag evalueert. De 35-jarige ex-international wil het liefst in Denemarken blijven voetballen. Dat heeft dan wel financiële consequenties voor de na zijn vertrek bij FC Midtjylland clubloze routinier.

Aanbieding van nul kronen stelt Van der Vaart voor lastige keuze

Esbjerg fB heeft Van der Vaart namelijk een contract voor nul kronen aangeboden, vertelt de linkspoot vrijdagmiddag in gesprek met FOX Sports. De 109-voudig international gaat vanaf woensdag meetrainen bij de club uit de plaats waar ook zijn vriendin Estevana Polman woont en handbalt. 'Dat is wel het meest ideale', reageert Van der Vaart daarom op de interesse van de Deense Superligaen-club.

Dat Esbjerg over de brug is gekomen met een veredeld amateurcontract, vormt echter een complicerende factor. 'Ook bij mij gaat voor niets de zon op, maar ik ga niet mijn bed uit voor niets', schampert de goedlachse Van der Vaart, die dus even goed wil nadenken over wat hij doet. 'Het is geen gemakkelijke keuze. Ik wil nu rustig terug, rustig nadenken en bij Esbjerg nog fitter worden, wat dat is natuurlijk nog een lange weg.'

Van der Vaart heeft een goed gevoel overgehouden aan zijn periode bij PEC, maar gaat niet in op een eventuele aanbieding. 'Op dit moment niet, maar in het voetbal weet je het nooit', zegt de ex-speler van Ajax, HSV, Real Madrid en Tottenham Hotspur. 'Het waren twee leuke weken, we hebben goed getraind en ik ben fitter geworden. Dat was de intentie.' Het smaakt naar meer, geeft Van der Vaart toe. En toch gaat hij terug naar Denemarken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.