Aan Benfica gelinkte Gutiérrez krijgt nieuwe aanbieding van PSV

Reacties

Erick Gutiérrez kan langer bij PSV blijven. De 25-jarige middenvelder heeft een voorstel tot contractverlenging gekregen. Voor hoelang Guti kan tekenen, is nog niet bekend, wel dat hij het voorstel in beraad heeft.

Aan Benfica gelinkte Gutiérrez krijgt nieuwe aanbieding van PSV
© Pro Shots

Gutiérrez kijkt terug op een heel goed seizoen in Eindhoven. Daar zag het aanvankelijk niet naar uit. De Mexicaan leek genoegen te moeten nemen met een rol als reserve, maar door tal van blessures kwam Guti begin november in het elftal. Hij werd en bleef basisspeler en vormde met Ibrahim Sangaré een goed duo op het middenveld.

Het contract van Guti loopt na komend seizoen af, wat betekent dat PSV zijn contract moest verlengen of de voetballer anders moest verkopen. Het werd het eerste. Gutiérrez hoorde tegen zijn zin in lang niets van de club, maar na een gesprek met de nieuwe trainer Ruud van Nistelrooij volgde alsnog een nieuwe aanbieding.

Guti wordt ook in verband gebracht met Benfica waar Roger Schmidt de komende seizoenen onder contract staat. In een interview met Voetbal International zei de Mexicaan dat het absoluut noodzakelijk is dat hij na de zomer gaat spelen. Gutiérrez wil namelijk met Mexico mee naar het WK in Qatar.

Elftal van het Jaar: welke PSV'ers neemt Schmidt mee naar Benfica?
Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.