Aan Barça gelinkte Martínez betreurt hoe Koeman is behandeld

Reacties

Op het moment dat de toekomst van Barcelona-trainer Ronald Koeman aan een zijden draadje leek te hangen, werden diverse coaches gelinkt als opvolger van de Nederlandse trainer. De naam van Roberto Martínez werd regelmatig genoemd, maar die vond dat alleen maar vervelend.

Aan Barça gelinkte Martínez betreurt hoe Koeman is behandeld
© Pro Shots

Terwijl Martínez zich als bondscoach van België richtte op de finaleronde van de Nations League, gingen de vragen vooral over Barcelona. De Spaanse coach had er moeite mee. 'Het was een moeilijke periode, ik had geen zin om antwoord te geven op al die vragen. Het feit is dat ik niet benaderd ben door Barcelona', is Martínez helder bij Cadena SER.

De geruchtenmolen zorgde voor een onprettig gevoel bij Martínez, die vooral aan Koeman dacht. 'Coaches weten wel hoe het werkt in het geruchtencircuit, voor mij is het niet meer dan een anekdote die zorgt voor een glimlach op mijn gezicht aan het begin van de dag. Wat ik wel betreur is de situatie die Koeman beleefd moet hebben in de afgelopen maanden.'

Uiteindelijk kreeg Koeman toch het vertrouwen van de clubleiding. De belangrijke wedstrijd na de hectische dagen in Camp Nou ging wel verloren: Atlético Madrid was voor de interlandperiode met 2-0 te sterk. Valencia is de eerstvolgende tegenstander van Barça.

In de nieuwste VI staat een uitgebreid interview met Martínez over het verloop van de Nations League-eindronde en de toekomst van het Belgische voetbal.

Barcelona
Barcelona
3 - 1
Valencia
Valencia
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.