'Feyenoord-PSV was het seizoen van PSV in een notendop'

PSV verspeelde deze week de landstitel, mede doordat het in De Kuip in extremis gelijkspeelde. In de Skiete Willy Podcast stipt voormalig middenvelder Björn van der Doelen aan dat de wedstrijd bij Feyenoord exemplarisch was voor het seizoen van de Eindhovenaren.

PSV kreeg genoeg kansen om, na de 0-2 tegen Feyenoord, de score uit te breiden. 'Dat is ook echt het probleem van heel het seizoen. In deze wedstrijd zat alles. Een fantastische eerste helft, een heel slechte tweede helft, een VAR-beslissing en emotie.'

'En dus ook dat je het de tweede helft alsnog weggeeft', vult Marco Timmer aan. 'Dat gebeurt dit seizoen gewoon te vaak', gaat Van der Doelen verder. 'Tegen NEC snapte ik het. Dan hoor je in de rust dat Ajax 3-0 voorstaat.'

In de podcast blikken Timmer en Van der Doelen terug op twee jaar Roger Schmidt bij PSV en kruipen ze in het hoofd van Cody Gakpo: wat moet de volgende bestemming van de jonge aanvaller zijn?