Ajax houdt rekening met winters vertrek Álvarez

Nog twee wedstrijden en de korte winterstop voor Ajax breekt aan. Vanaf de jaarwisseling is het ook voor de Amsterdammers weer mogelijk om transfers te doen. Toch is het maar de vraag of er veel gaat veranderen in de hoofdstad. 

Qua uitgaande transfers houdt Ajax rekening met een mogelijk vertrek van Edson Álvarez. De 23-jarige Mexicaan kwam anderhalf jaar geleden voor ruim vijftien miljoen euro over van Club América, maar kan in Nederland zijn sportieve draai maar niet vinden. Hij begon het seizoen als basisspeler, maar moet het inmiddels stellen met spaarzame invalbeurten. De 29-voudig international wil graag elders voor zijn kans gaan. 

Behalve Álvarez, staat ook Dominik Kotarski op de nominatie om te vertrekken. De twintigjarige doelman moet wekelijks speelminuten maken en Ajax hoopt op een verhuurperiode. Tegenover een mogelijk vertrek van Álvarez en Kotarski staat qua inkomende transfers mogelijk een talentvolle speler, die de tijd krijgt om te wennen in Amsterdam. Een tijdspad zoals met David Neres in het verleden, en Ajax ook vorig jaar met Antony voor ogen had. Die transfer kwam echter net niet tijdig rond, waardoor hij in de zomer naar Nederland kwam.

In de nieuwe Pak Schaal Podcast bespreken Freek Jansen en Arco Gnocchi uitgebreid de naderende transferperiode bij Ajax. Ook is er aandacht voor de Spaanse interesse in directeur voetbalzaken Marc Overmars en worden hoofd- en bijzaken in Amsterdam op een vermakelijke manier besproken.

Beluister de gehele podcast onder andere via Spotify of Apple Podcasts. Of hieronder: 

Poll (gesloten) Wat verwacht jij van ADO Den Haag - Ajax?
  • 11% Zege ADO Den Haag (206 stemmen)
  • 5% Gelijkspel (87 stemmen)
  • 84% Zege Ajax (1.579 stemmen)

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer Álvarez
Meer over Álvarez
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.