Dortmund, Bayern en meer: jij kunt gaan proeven van Duitse voetbalsfeer!

Het programma voor het nieuwe Bundesliga-seizoen is bekendgemaakt, het seizoen waarin Bayer Leverkusen voor titelprolongatie gaat en Borussia Dortmund en Bayern München uit zijn op eerherstel. Met VI Travel kun jij het Duitse topvoetbal van dichtbij beleven.

Dortmund, Bayern en meer: jij kunt gaan proeven van Duitse voetbalsfeer!
© Pro Shots

Geniet jij ook zo van de authentieke voetbalsfeer in de Duitse steden en stadions tijdens dit EK? De gemoedelijkheid valt op, net als de indrukwekkende decors. Duizenden Oranje-supporters hebben met het bezoeken van wedstrijden over de grens deze zomer al onvergetelijke dagen beleefd. Het smaakt naar meer.

Het nieuwe Bundesliga-seizoen begint op 23 augustus met een wedstrijd tussen Borussia Mönchengladbach en kampioen Bayer Leverkusen. Onder Xabi Alonso is Leverkusen uitgegroeid tot een ware attractie. Een aanvalsmachine, met Florian Wirtz en Jeremie Frimpong als twee van de blikvangers. Met de Spaanse spelmaker Aleix García heeft Leverkusen al een eerste belangrijke versterking gestrikt voor het nieuwe seizoen.

VI Travel biedt jou de mogelijkheid om bij deze wedstrijd te zijn. Het is natuurlijk mogelijk om losse tickets te kopen, maar er kan ook gekozen worden voor de optie Tickets + verblijf. Dat is een arrangement met een wedstrijdkaart, één overnachting en ontbijt. Er zijn geen verborgen kosten.

Borussia Mönchengladbach - Bayer Leverkusen
Vrijdag 23 augustus
Aftrap: 20.30 uur
Tickets + verblijf vanaf 209 euro per persoon

Datzelfde weekend komt Borussia Dortmund in eigen huis in actie tegen Eintracht Frankfurt. In het betoverende Signal Iduna Park moet de club van Donyell Malen zijn titelaspiraties onderstrepen. In de Champions League liet Dortmund vorig seizoen zien dat er aan kwaliteit geen gebrek is in deze selectie. De Duitse topclub strandde pas in de finale, waarin werd verloren van Real Madrid. Ook bij het duel tussen Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt biedt VI Travel verschillende opties aan!

Borussia Dortmund - Eintracht Frankfurt
Weekend van zaterdag 24 augustus (speeltijd nog niet bevestigd)
Tickets + verblijf vanaf 309 euro per persoon

Kies jij liever voor een bezoek aan Bayern München? Der Rekordmeister speelt in het weekend van zaterdag 31 augustus zijn eerste thuiswedstrijd van het nieuwe Bundesliga-seizoen. Harry Kane en zijn collega's nemen het dan op tegen Freiburg. Hoe sfeervol de Allianz Arena kan zijn, was dit EK nog zichtbaar bij onder meer de achtste finale tussen Nederland en Roemenië. Bij de wedstrijd Bayern - Freiburg kan bij VI Travel gekozen worden voor een arrangement met liefst twee overnachtingen.

Bayern München - Freiburg
Weekend van zaterdag 31 augustus (speeltijd nog niet bevestigd)
Tickets + verblijf vanaf 329 euro per persoon

Leipzig was het decor van de tweede groepswedstrijd van Oranje tegen Frankrijk. Veel Nederlanders waren positief verrast door de stad én het stadion. Hebben de sfeervolle beelden uit Leipzig jouw interesse gewekt? VI Travel biedt onder meer kaartjes aan voor de eerste thuiswedstrijd van RB Leipzig tegen VfL Bochum.

RB Leipzig - VfL Bochum
Weekend van zaterdag 24 augustus (speeltijd nog niet bevestigd)
Tickets + verblijf vanaf 199 euro per persoon

Boek vroeg en je bent voordelig uit

VI Travel zit kort op de bal en kan daarom de voetbaltrips tegen scherpe prijzen aanbieden. Een belangrijke tip voor jou als voetballiefhebber: zorg dat je op tijd boekt! Hiermee ben jij namelijk verzekerd van de meest lage prijzen, die meestal oplopen naarmate de wedstrijd dichterbij komt.

Prik dus snel een datum waarop jij en je vrienden, partner, familie en/of teamgenoten een tripje willen maken en bij VI Travel kies je vervolgens de mooiste wedstrijden uit.

SGR Keurmerk

VI Travel, dé voetbalreisorganisatie die zich toewijdt aan het creëren van onvergetelijke voetbalervaringen, onderscheidt zich niet alleen door haar passie voor het spel, maar ook door haar toewijding aan klanttevredenheid en veiligheid. Trots kunnen wij verkondigen dat VI Travel in het bezit is van het SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden) keurmerk, wat een extra laag van zekerheid en betrouwbaarheid toevoegt aan elke geboekte voetbalreis. Meer informatie over het SGR-Keurmerk
{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang €50 aan Free Bets!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang €50 aan Free Bets!","odd":"€50","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:126059c4-bea6-40b9-8dc5-fc44431de886","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Plaats je eerste weddenschap van min. €10 en ontvang de Free Bets (24+).","textMobile":"Plaats je eerste weddenschap van min. €10 en ontvang de Free Bets (24+)."}