Waarom Manchester United het Arsenal wél moeilijk kan maken

ADVERTORIAL - Zondag staat er weer een kraker van jewelste op het programma in de Premier League. Manchester United neemt het in eigen huis op tegen Arsenal, in een duel waarin voor beide teams nog veel te halen valt. Blik vooruit en speel mee bij TOTO, de bookmaker die ‘vroege uitbetaling’ mogelijk maakt bij dit affiche.

Waarom Manchester United het Arsenal wél moeilijk kan maken
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
0 - 1
Arsenal
Arsenal

De belangen zijn voor zowel Manchester United als Arsenal bijzonder hoog. The Gunners zijn verwikkeld in een hevige titelstrijd met Manchester City en kunnen zich allesbehalve een misstap veroorloven op Old Trafford. The Mancunians spelen ook nog altijd voor een plek bij de eerste zes, aangezien die klassering via de Premier League recht geeft op directe plaatsing voor de Europa League.

Arsenal steekt met vier overwinningen uit de laatste vier wedstrijden in een uitstekende vorm en dat kan van United niet worden gezegd. De ploeg van Erik ten Hag speelde twee weken geleden nog met 1-1 gelijk tegen Burnley en ging afgelopen maandag met 4-0 onderuit bij Crystal Palace. Toch is er in aanloop naar het duel met Arsenal een flinke opsteker voor Ten Hag. Lisandro Martínez, Bruno Fernandes én Scott McTominay maken mogelijk hun rentree. Mikel Arteta moet het mogelijk juist stellen zonder Bukayo Saka, de absolute man in vorm aan de kant van Arsenal.

Kansenverhoudingen en vroege uitbetaling
Al met al heeft TOTO mooie quoteringen in petto voor het duel tussen United en Arsenal. De bookmaker heeft een quotering van 7.00 voor een overwinning van United, een quotering van 1.33 voor een overwinning van Arsenal en er staat 5.75 voor een gelijkspel. Mocht je overwegen om op een overwinning van United of Arsenal te spelen, dan geldt de vroege uitbetalingsregeling. In het kort houdt dat in dat je krijgt uitbetaald wanneer het door jou gespeelde team met twee doelpunten voor komt, ongeacht het moment in de wedstrijd. Lees hier hoe dit precies in zijn werk gaat bij TOTO.

Overige odds doelpuntenmakers

- Rasmus Hojlund: 3.65
- Bruno Fernandes: 4.75
- Alejandro Garnacho: 5.00

- Kaj Havertz: 2.25
- Leandro Trossard: 2.50
- Gabriel Jesus: 2.20

Klik hier om een van de weddenschappen te spelen bij TOTO!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's