'Transformatie Manchester United: bijna alle spelers te koop'

Reacties

Manchester United overweegt het gros van de selectie te verkopen. Dat meldt de BBC. 

'Transformatie Manchester United: bijna alle spelers te koop'
© Pro Shots

Sir Jim Ratcliffe, de nieuwe eigenaar van Manchester United, wil de club terugbrengen naar de top en is daarom van plan grote veranderingen door te voeren. Dat betekent ook dat veel nieuwe spelers zullen komen en er veel zullen moeten vertrekken. Daarom is Manchester United bereid om te luisteren naar aanbiedingen voor vrijwel alle spelers. 

Volgens de BBC is Marcus Rashford één van de spelers die weg zou mogen, maar Manchester United zou het tegelijkertijd niet erg vinden als hij alsnog blijft. De club hoopt dat Rashford zijn oude vorm herpakt en terug kan groeien naar zijn oude niveau, waarmee hij vorig seizoen dertig keer scoorde. Van de basisspelers zijn Kobbie Mainoo, Rasmus Højlund en Alejandro Garnacho niet te koop. Andre Onana, Diogo Dalot en Bruno Fernandes kunnen alleen weg bij megabiedingen. Alle andere spelers staan op de transferlijst.

Naar verluidt heeft manager Erik ten Hag spoedig gesprekken met de nieuwe technisch directeur Jason Wilcox over de toekomstplannen van Manchester United. Het is duidelijk dat de club hoge ambities heeft, maar dat de financiële mogelijkheden niet oneindig zijn. Mogelijk dat de club pas volgend seizoen weer de spierballen laat zien, aldus de BBC.

Manchester United staat op de zesde plaats in de Premier League en heeft een achterstand van zes punten op nummer vijf Tottenham Hotspur, dat met deze stand de Europa League ingaat. Manchester United kan zich alsnog direct plaatsen voor dat toernooi, mits de FA Cup-finale tegen Manchester City gewonnen wordt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.