Opvallend: Immers (37) emigreert met gezin naar Spanje

Reacties

Lex Immers, voormalig speler van onder andere ADO Den Haag, Feyenoord en NAC Breda, gaat Nederland verlaten. De 37-jarige middenvelder, momenteel nog actief bij de amateurs van SVV Scheveningen, gaat emigreren naar Spanje.

Opvallend: Immers (37) emigreert met gezin naar Spanje
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Dit kondigt de in Den Haag geboren voetballer aan via social media. 'Wat ons vooral aanspreekt, is het klimaat', valt te lezen op Instagram. De familie Immers geeft daarbij aan dat ze al langer de stap wilden nemen om te vertrekken uit Nederland en dat het huis in Den Haag inmiddels verkocht is.

Immers speelde meer dan driehonderd Eredivisie-wedstrijden in zijn carrière en speelde in het buitenland voor Cardiff City en Club Brugge. Hij sloot zijn profcarrière in 2021 bij NAC af, sindsdien speelt Immers in de Tweede Divisie voor Scheveningen. Hij miste dit seizoen slechts een handjevol wedstrijden.

Twee jaar geleden mengde Lex Immers zich samen met Lex Schoenmaker in de politieke strijd

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.