Hoe indrukwekkend is de eindsprint van Manchester City dit keer?

ADVERTORIAL - Fulham-uit is een van de drie hordes die Manchester City nog moet nemen op weg naar de vierde landstitel op rij in Engeland. Wint het team van Pep Guardiola zaterdagmiddag, dan wordt de koppositie overgenomen van Arsenal. Blik vooruit en speel mee bij Unibet!

Hoe indrukwekkend is de eindsprint van Manchester City dit keer?
© Pro Shots
Fulham
Fulham
0 - 4
Manchester City
Manchester City

Hoe vaak zal bij Arsenal nog worden teruggedacht aan het vorige seizoen? The Gunners overtroffen lang de verwachtingen en dreven City tot het uiterste in de titelstrijd. Uiteindelijk waren The Citizens toch het sterkst toen de spanning het hoogst was. De topploeg uit Manchester won toen tussen 25 februari en 21 mei liefst twaalf keer op rij in de Premier League. Die reeks leidde tot het kampioenschap. Een seizoen eerder was City in een felle strijd verwikkeld met Liverpool. Het team van Pep Guardiola werd met een voorsprong van één punt kampioen, mede door in de laatste twaalf competitiewedstrijden geen enkele keer te verliezen.

Terug naar dit seizoen. City heeft de druk op Arsenal in de voorbije weken flink opgevoerd door niets te laten liggen. Het laatste puntenverlies dateert van 31 maart, toen in het Etihad Stadium met 0-0 werd gelijkgespeeld tegen de grootste concurrent. Sindsdien is zes keer op rij gewonnen in de Premier League. De doelcijfers in die serie: 24 goals voor en slechts 5 tegen.

Premier League

Stand Premier League 2023/2024

Engeland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Manchester City
38
28
7
3
96-34
+62
91
2
Arsenal
38
28
5
5
91-29
+62
89
3
Liverpool
38
24
10
4
86-41
+45
82
* Actueel tot en met 27 mei 2024

Voor een zege van Manchester City bij Fulham met minstens twee goals verschil staat bij Unibet een quotering van 1.55. Inzetten op een overwinning met minstens drie goals verschil kan 2.33 keer de inleg opleveren. Gewoon inzetten op een flink aantal goals van de bezoekers kan natuurlijk ook. De odd voor Totaal Aantal Doelpunten door Manchester City, Meer dan 3.5 is 2.75.

Unibet biedt bij deze vroege wedstrijd in de Premier League liefst vier verhoogde quoteringen aan. Met een van die verhoogde odds wordt ingespeeld op de goede vorm van Erling Haaland. De Noor scoorde vorig weekend tegen Wolverhampton Wanderers vier keer en was in al zijn laatste vier competitie-optredens trefzeker. Unibet heeft de quotering voor Erling Haaland maakt het eerste doelpunt verhoogd naar 3.40.

Uniboosts bij Fulham - Manchester City

- Erling Haaland opent de score: 3.40
- Rodrigo Muniz scoort: 5.00
- Manchester City heeft meer dan 19.5 schoten op doel: 2.50
- Phil Foden geeft een assist: 3.50

Inzetten op wie kampioen wordt is tot de start van de nieuwe speelronde ook mogelijk. Met een odd van 1.35 voor titelwinst is City de favoriet. Voor Arsenal als nummer één in de Premier League staat een quotering van 3.25. Arsenal kan zijn eerste landstitel sinds 2004 grijpen en komt dit weekend op zondag in actie, uit tegen Manchester United.

Geniet met extra spanning van de ontknoping in de Premier League door mee te spelen bij Unibet. Bekijk het uitgebreide aanbod hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's