Hecking maakt zich niet druk om gemis Kruse tegen PSV

Reacties

Vanwege een hamstringblessure is VfL Wolfsburg-speler Max Kruse volgende week dinsdag niet inzetbaar tegen PSV. Trainer Dieter Hecking denkt dat hij voldoende alternatieven voor Kruse achter de hand heeft en wacht af of Christian Träsch het groepsduel met de Eindhovenaren haalt.

Hecking maakt zich niet druk om gemis Kruse tegen PSV

Kruse viel in de afsluitende training voor de bekerwedstrijd tegen Bayern München (3-1 verlies) van dinsdagavond uit en staat tien dagen aan de kant. Träsch haalde de aftrap wél, maar moest zich in de 26ste minuut laten vervangen. 'Een ongelukkige situatie', reageert Hecking tegenover Sport1 op het uitvallen van de 28-jarige vleugelverdediger. Mogelijk is Träsch zaterdag alweer van de partij in het competitieduel met Bayer Leverkusen, maar daar kan de Duitse oefenmeester geen uitsluitsel over geven.

Wél bevestigt Hecking dat Kruse (op de foto met zijn coach) niet van de partij is tegen zowel Leverkusen als PSV. 'We hebben genoeg spelers waarmee we het verlies van Kruse kunnen opvangen', probeert Hecking de zorgen weg te nemen. In de heenwedstrijd tegen PSV zette Kruse de 2-0 eindstand op het bord, nadat de 27-jarige schaduwspits vier dagen eerder tegen 1899 Hoffenheim een hattrick had gemaakt.

Na drie duels staat Wolfsburg met zes punten eerste in Groep B van de Champions League. Met drie punten is PSV hekkensluiter. Manchester United en CSKA Moskou (beide vier punten) zijn de andere twee teams in de poule.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.