Einde van een tijdperk: Navas (38) stopt bij Sevilla

Reacties

Jesús Navas en Sevilla gaan na dit seizoen uit elkaar. De 38-jarige Spanjaard speelde tot nu toe maar liefst 688 wedstrijden voor de club uit Andalusië. 

Einde van een tijdperk: Navas (38) stopt bij Sevilla
© Pro Shots

De geruchten dat Navas zou stoppen bij Sevilla gingen al even rond, maar zijn nu bevestigd. De rechtsback heeft zijn besluit donderdag aan zijn medespelers kenbaar gemaakt. Navas speelde 688 wedstrijden voor Sevilla, waarvan 600 in de basis, en was daarin goed voor 39 doelpunten en 119 assists.

Navas doorliep de jeugdopleiding van Sevilla en speelt sinds 2003 in het eerste elftal. Van 2013 tot 2017 speelde hij voor Manchester City, om in 2017 weer terug te keren bij Sevilla. Navas won in zeventien seizoenen bij Sevilla acht prijzen: viermaal de Europa League, tweemaal de Copa del Rey en eenmaal de Europese Super Cup en Spaanse Super Cup. 

Navas speelt dit seizoen nog twee wedstrijden met Sevilla. Aanstaande zondag is Athletic Bilbao de tegenstander en de club sluit het seizoen op 25 mei af tegen Barcelona.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.