Coach gaat minutenlang volledig door het lint in Griekenland

Reacties

Matías Almeyda stond als voetballer van onder andere Lazio, Parma, Internazionale en Brescia bekend als een stevige middenvelder die de zware overtreding niet schuwde. Dat stukje temperament heeft de huidige coach van AEK Athene meegenomen in zijn trainerscarrière. Zondagavond ging het helemaal mis na de topper tegen PAOK Saloniki.

Coach gaat minutenlang volledig door het lint in Griekenland
© Novasports
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

AEK had zondag tegen concurrent PAOK een grote stap richting de Griekse landstitel kunnen zetten, maar door een 2-3 nederlaag wordt het slotstuk van de Griekse competitie nog bijzonder spannend voor AEK. De huidige koploper heeft alles nog wel in eigen hand, maar trainer Almeyda had zichzelf niet in de hand na het laatste fluitsignaal.

De coach ging volledig door het lint en was een woest baken in een kluwen van spelers, stafleden, politieagenten en officials. Diverse personen, van zowel AEK als PAOK, probeerden de driftige Argentijn af te stoppen. Dit was echter niet bijzonder succesvol. Almeyda wacht mogelijk een flinke schorsing, waardoor hij zijn laatste wedstrijd van het seizoen gecoacht zou kunnen hebben.

Almeyda is voor Nederlanders geen onbekende overigens. De coach stond dit seizoen met AEK tweemaal tegenover Ajax in de groepsfase van de Europa League. Mede door een nederlaag op de laatste speeldag was de groepsfase het eindstation voor de Grieken.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Super League

Stand Super League 2023/2024

Griekenland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
PAOK Saloniki
26
19
3
4
66-21
+45
60
2
AEK Athens
26
17
8
1
60-25
+35
59
3
Olympiakos Piraeus
26
18
3
5
58-24
+34
57
4
Panathinaikos
26
17
5
4
62-21
+41
56
* Actueel tot en met 15 mei 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.