Eén moment...
Nieuw!
Schijt
Het laatste seizoen van Theo Janssen (en Ester Bal), plus alle hoogte- en dieptepunten uit andere Vitesse-seizoenen opgeschreven door Marcel van Roosmalen.
Prijs € 17,95
 
Levertijd:
Nieuw
The Class of ' 92
Het verhaal van zes 14-jarige vrienden die samen spelen voor Manchester United en de ruggengraat worden van ‘s werelds meest geprezen voetbalteam.
Prijs € 14,99
Abonneeprijs € 11,99
Levertijd:
Bestseller
Kieft
De biografie van een waanzinnig openhartige Wim Kieft, opgetekend door Michel van Egmond.
Prijs € 19,95
 
Levertijd:
O, Louis
Hugo Borst heeft al vijfendertig jaar een haat-liefdeverhouding met Louis van Gaal. Hoe komt het dat die oud-middenvelder van Sparta hem vanaf zijn zestiende zo bezighoudt?
Prijs € 19,95
 
Levertijd:
Nieuw
Balverliefd
Kroniekenbundel met een aantal pareltjes van Van Egmond, die, waar ook ter wereld, zijn ogen en oren als geen ander de kost geeft en tot ware meesterwerken komt.
Prijs € 14,95
 
Levertijd:
Nieuw
VI Schoolagenda 2014/15
De leukste agenda als je van voetbal houdt! Met prachtige voetbalfoto's, verjaardagen van alle spelers en alles wat je wilt weten over de beste spelers!
Prijs € 16,95
Abonneeprijs € 11,95
Levertijd:

Nieuw
Boskamp Buldert
Een heerlijk boek vol sappige anekdotes. Niet te missen lectuur met een verfrissende kijk op het voetbal in de Lage Landen. Jan Boskamp op zijn best.
Prijs € 17,95
 
Levertijd:
€ 10,- korting voor abonnees!
VI-Retrobag
Prachtige retrotas van hoogstaande kwaliteit, met oorspronkelijk VI-logo. Exclusief verkrijgbaar bij Voetbal International.
Prijs € 59,95
Abonneeprijs € 49,95
Levertijd:
Nieuw
VI Schoolpakket 2014/15
In één keer klaar voor het nieuwe schooljaar met met het uitgebreide, stoere schoolpakket van Voetbal International! Met extra abonneekorting!
Prijs € 69,95
Abonneeprijs € 49,95
Levertijd:
Alex Ferguson
De allesomvattende autobiografie van voetbalicoon Sir Alex Ferguson. Eerder dit jaar stopte Ferguson na 27 jaar als coach van Manchester United. Nu blikt hij terug op leven en carrière.
Prijs € 19,99
 
Levertijd:
Dennis Bergkamp Luxe editie
Fascinerende biografie boordevol schitterende en unieke foto’s over Dennis Bergkamp. Luxe, gebonden uitvoering, in cassette, genummerd en voorzien van handtekening.
Prijs € 99,95
 
Levertijd:
Gareth Bale
De biografie van een verlegen jongen uit Wales, die deze zomer de man van € 100.000.000 werd bij Real Madrid.
Prijs € 19,95
 
Levertijd:
Kick & Rush
Een verzameling van de beste verhalen en columns, aangevuld met enkele nieuwe verhalen van Tom van Hulsen over the beautiful game; het Engelse voetbal.
Prijs € 17,95
 
Levertijd:
Nieuw
The other side of the heart is white
Twee jaar volgden Leonardo Pansier en Brandon Baan vier fanatieke, totaal verschillende Feyenoord supporters, om hun levens in het teken van Feyenoord te documenteren.
Prijs € 16,99
 
Levertijd:
Nieuw
Eigen doelpunt
Voetbal en Maffia in het Colombia van Escobar. Hoe het voetbalveld het strijdtoneel werd van een bloedige oorlog tussen de drugskartels...
Prijs € 19,95
 
Levertijd:

Winkelwagen

Een ogenblik geduld...