Eén moment...
Nieuw
Slag om de skyboxen
De VI-journalisten duiken in de wondere wereld van privé-jets, gepantserde tanks en mega-jachten, oftewel de wereld van het nieuwe voetbal en haar investeerders.
Prijs € 17,95
 
Levertijd:
NIEUW
Jubileumspecial Ajax 1995
Een luxe en glossy Jubileumspecial van Voetbal International over de Champions League-winst van Ajax in 1995. Prachtige verhalen, reportages, interviews en fotografie.
Prijs € 7,95
Abonneeprijs € 4,95
Levertijd:
NIEUW
O, Louis
In deze nieuwe, geactualiseerde versie van O Louis analyseert Hugo Borst op originele en onthullende wijze zijn jarenlange obsessie met Louis van Gaal.
Prijs € 15,00
 
Levertijd:
Bestseller
Kieft
De biografie van een waanzinnig openhartige Wim Kieft, opgetekend door Michel van Egmond. Het beste boek van 2014!
Prijs € 19,95
 
Levertijd:
Nieuw
Piet de Visser
De biografie van Piet de Visser opgetekend door Willem Vissers. Samen spreken ze openhartig over voetbal als drijfveer, als centrum van het bestaan, en als medicijn.
Prijs € 17,95
 
Levertijd:
Nieuw
Topshow
Een bij vlagen hilarisch portret van de gang van zaken achter de schermen bij tv-show Voetbal International, door bestseller auteur Michel van Egmond en eindredacteur Jan Hillenius.
Prijs € 19,95
 
Levertijd:
The other side of the heart is white
Twee jaar volgden Leonardo Pansier en Brandon Baan vier fanatieke, totaal verschillende Feyenoord supporters, om hun levens in het teken van Feyenoord te documenteren.
Prijs € 16,99
 
Levertijd:
Behangkoning in de Premier League
De behangkoning van Den Haag, John van Zweden, redt met 50.000 pond het bijna failliete Swansea City. Een aandeel dat zijn leven compleet op zijn kop zou zetten.
Prijs € 17,95
 
Levertijd:

Dennis Bergkamp Luxe editie
Fascinerende biografie boordevol schitterende en unieke foto’s over Dennis Bergkamp. Luxe, gebonden uitvoering, in cassette, genummerd en voorzien van handtekening.
Prijs € 99,95
 
Levertijd:
Guardiola
De biografie van Pep Guardiola, een van de meest fascinerende - en onnavolgbare - coaches in het moderne voetbal.
Prijs € 18,90
 
Levertijd:
Nieuw
1995
Een reconstructie van het ongeslagen seizoen van het onverslaanbare Ajax van Louis van Gaal, dat uitmondde in het winnen van de Champions League, precies 20 jaar geleden.
Prijs € 19,99
 
Levertijd:

Winkelwagen

Een ogenblik geduld...