Eén moment...
Geactualiseerd
Fernando Ricksen - Vechtlust
In deze geactualiseerde versie van Vechtlust vertelt Ricksen over zijn moeilijke tijd als topvoetballer en hoe hij zich terug knokte en vertelt hij hoe hij het gevecht aangaat met de dodelijke ziekte ALS.
Prijs € 14,95
 
Levertijd:
Nieuw
Topshow
Een bij vlagen hilarisch portret van de gang van zaken achter de schermen bij tv-show Voetbal International, door bestseller auteur Michel van Egmond en eindredacteur Jan Hillenius.
Prijs € 19,95
 
Levertijd:
Nieuw
Piet de Visser
De biografie van Piet de Visser opgetekend door Willem Vissers. Samen spreken ze openhartig over voetbal als drijfveer, als centrum van het bestaan, en als medicijn.
Prijs € 17,95
 
Levertijd:
Nieuw
Slag om de skyboxen
De VI-journalisten duiken in de wondere wereld van privé-jets, gepantserde tanks en mega-jachten, oftewel de wereld van het nieuwe voetbal en haar investeerders.
Prijs € 17,95
 
Levertijd:
Jubileumspecial Ajax 1995
Een luxe en glossy Jubileumspecial van Voetbal International over de Champions League-winst van Ajax in 1995. Prachtige verhalen, reportages, interviews en fotografie.
Prijs € 7,95
Abonneeprijs € 4,95
Levertijd:
Nieuw
O, Louis
In deze nieuwe, geactualiseerde versie van O Louis analyseert Hugo Borst op originele en onthullende wijze zijn jarenlange obsessie met Louis van Gaal.
Prijs € 15,00
 
Levertijd:
Bestseller
Kieft
De biografie van een waanzinnig openhartige Wim Kieft, opgetekend door Michel van Egmond. Het beste boek van 2014!
Prijs € 19,95
 
Levertijd:
Nieuw
Next Goal Wins
Een prachtige documentaire over het voetbalteam van American Samoa, het slechtste voetbalteam ter wereld. In een maand tijd moet dit zootje ongeregelde losers een ‘winning team’ worden.
Prijs € 14,99
Abonneeprijs € 12,99
Levertijd:
Nieuw
Heldenlevens
Een tijdloze en hartstochtelijke sportklassieker, waarin mythische renners uit de gloriejaren van het wielrennen weer gepassioneerd tot leven worden gebracht door Martin Ros.
Prijs € 17,95
 
Levertijd:

Guardiola
De biografie van Pep Guardiola, een van de meest fascinerende - en onnavolgbare - coaches in het moderne voetbal.
Prijs € 18,90
 
Levertijd:
Nieuw
1995
Een reconstructie van het ongeslagen seizoen van het onverslaanbare Ajax van Louis van Gaal, dat uitmondde in het winnen van de Champions League, precies 20 jaar geleden.
Prijs € 19,99
 
Levertijd:
Nieuw
De Klassieker
Prachtig boek over de meest beladen wedstrijd van het jaar tussen twee eeuwige rivalen. Zijn de supporters van beide clubs echt anders, of hebben ze meer met elkaar gemeen dan wordt gedacht?
Prijs € 18,95
 
Levertijd:

Winkelwagen

Een ogenblik geduld...