Eén moment...
Nieuw
Fernando Ricksen - Vechtlust
Geactualiseerde versie. Fernando Ricksen vertelt niet alleen over zijn moeilijke tijd als topvoetballer en hoe hij zich terug knokte, maar vertelt tevens hoe hij het gevecht aangaat met ALS.
Prijs € 14,95
 
Levertijd:
Bestseller
Topshow
Een bij vlagen hilarisch portret van de gang van zaken achter de schermen bij tv-show Voetbal International, door bestseller auteur Michel van Egmond en eindredacteur Jan Hillenius.
Prijs € 19,95
 
Levertijd:
Nieuw
De vrije man
Nico Dijkshoorn is de scherpste en grappigste voetbalcolumnist van Nederland. In deze nieuwe bundel zijn z'n sterkste columns bijeengebracht.
Prijs € 14,95
 
Levertijd:
Nieuw
O, Louis
In deze nieuwe, geactualiseerde versie van O Louis analyseert Hugo Borst op originele en onthullende wijze zijn jarenlange obsessie met Louis van Gaal.
Prijs € 15,00
 
Levertijd:
Met gratis Verzamelalbum!
VI Seizoengids 2015/2016
Dé complete gids voor een nieuw voetbalseizoen in Nederland! Alles over de Eredivisie en Jupiler League. Met GRATIS VI Verzamelalbum voor de mooiste foto's uit 50 jaar voetbal.
Prijs € 7,95
 
Levertijd:
Nieuw
Slag om de skyboxen
De VI-journalisten duiken in de wondere wereld van privé-jets, gepantserde tanks en mega-jachten, oftewel de wereld van het nieuwe voetbal en haar investeerders.
Prijs € 17,95
 
Levertijd:
Bestseller
Kieft
De biografie van een waanzinnig openhartige Wim Kieft, opgetekend door Michel van Egmond. Het beste boek van 2014!
Prijs € 19,95
 
Levertijd:
Nieuw
Next Goal Wins
Een prachtige documentaire over het voetbalteam van American Samoa, het slechtste voetbalteam ter wereld. In een maand tijd moet dit zootje ongeregelde losers een ‘winning team’ worden.
Prijs € 14,99
Abonneeprijs € 12,99
Levertijd:
Nieuw
Heldenlevens
Een tijdloze en hartstochtelijke sportklassieker, waarin mythische renners uit de gloriejaren van het wielrennen weer gepassioneerd tot leven worden gebracht door Martin Ros.
Prijs € 17,95
 
Levertijd:

Nieuw
1995
Een reconstructie van het ongeslagen seizoen van het onverslaanbare Ajax van Louis van Gaal, dat uitmondde in het winnen van de Champions League, precies 20 jaar geleden.
Prijs € 19,99
 
Levertijd:
Nieuw
De Klassieker
Prachtig boek over de meest beladen wedstrijd van het jaar tussen twee eeuwige rivalen. Zijn de supporters van beide clubs echt anders, of hebben ze meer met elkaar gemeen dan wordt gedacht?
Prijs € 18,95
 
Levertijd:
Nieuw
Piet de Visser
De biografie van Piet de Visser opgetekend door Willem Vissers. Samen spreken ze openhartig over voetbal als drijfveer, als centrum van het bestaan, en als medicijn.
Prijs € 17,95
 
Levertijd:

Winkelwagen

Een ogenblik geduld...