media

statistieken

datum

laden laden
laden laden
Toon meer resultaten

'Bod van Cardiff op Finnbogason biedt perspectieven'

Het bod van Cardiff City op SC Heerenveen-spits Alfred Finnbogason (vijf à zes miljoen) zit nog onder het bedrag dat de Friezen verlangen, maar geeft wel perspectief tot onderhandelen. VI-verslaggever Marco Timmer geeft uitleg aan VI Radio.

De interesse van Cardiff is heel concreet. Het bod, dat de naar de Premier League gepromoveerde club uit Wales heeft neergelegd, is voor interim-directeur Gaston Sporre aanleiding om de onderhandelingen te openen. Hoewel Finnbogason niet per se weg hoeft, is de verwachting dat de Friezen geen nee kunnen zeggen als Cardiff er bijvoorbeeld nog twee miljoen bij doet.

Het is wel de vraag wat Finnbogason zelf van de belangstelling van Cardiff vindt. De Premier League is een interessante bestemming voor de IJslandse goalgetter, maar wellicht staan er na dit seizoen, als hij zo blijft doorgaan met scoren, nog aansprekender clubs in de rij. Samen met de verbeterde aanbieding van Heerenveen is dat wellicht reden voor de topscorer van de Eredivisie (zes goals) om te blijven.

Marco Timmer

Verslaggever Voetbal International. FC Groningen, SC Heerenveen, FC Emmen, Go Ahead Eagles.

@marcotimmer

Laatste nieuws