Zwolse Ronaldo in Liverpool, Van Haaren denkt aan Barça

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zwolse Ronaldo in Liverpool, Van Haaren denkt aan Barça

'Barcelona wordt het wel, denk ik'
• De kleine Ricky van Haaren en Jordy Clasie werden samen nog wel eens vergeleken met Xavi en Andrés Iniesta. Hoe het tij kan keren... Van Haaren kreeg deze week zijn ontslagbrief van FC Dordrecht op de deurmat. Op RTV Rijnmond wist hij met een knipoog te melden dat FC Barcelona wel een mooie volgende stap zou zijn.

• De Nederlandse student Bas van Velzen (18) was op internet al een grote hit. Deze week mocht de Zwolse Ronaldo zijn kunsten in het echt vertonen op de training bij Liverpool.

'Hoe kan ik mijn werk doen als tegenstanders al op de grond liggen te schreeuwen voordat ik ze heb aangeraakt?'
Neven Subotic is een stevige mandekker van Borussia Dortmund. En hij vindt zijn tegenstanders duidelijk te kleinzerig. 'En ik heb ook een hekel aan penalty’s na schwalbes.'

'Sven maken ze niet snel meer gek.'
• Zijn ouders praten op de Feyenoord-website over Sven van Beek. De verdediger was vroeger bloedfanatiek en gooide de stenen tijdens Mens Erger Je Niet nog wel eens door de kamer. Maar hij is rustiger geworden, zo constateert vader René. 'Hij kent het klappen van de zweep en heeft een grenzeloos vertrouwen in zichzelf.'

• Met een grote glimlach lazen we gistermiddag de tweet van collega Thijs Slegers. PSV'er Andrés Guardado schreef zijn pasgeboren zoontje Máximo direct in bij vijfdeklasser Knegselse Boys, zo schreef hij op Twitter. Absoluut leuk genoeg voor een plekje 'In de Kantlijn'. Daarbij vergaten we op de VI-burelen echter naar de kalender te kijken...

'Of dit FC Utrecht kan winnen van Ajax? Dat kan zeker. Maar als ik een voorspelling moet doen, dan ga ik voor 2-2'
Gerard van der Lem werkte voor zowel FC Utrecht als Ajax en mag op de site van de Utrechters dan ook vooruitblikken op het duel tussen beide ploegen, komende zondag. Vertrouwen in de thuisclub heeft hij absoluut, maar toch kiest hij voor een gelijkspelletje.

• In België beginnen komend weekend de play-offs al. Bij Standard Luik, dat met vijf andere clubs strijdt om de landstitel, roepen ze hun fans middels dit mooie filmpje op om achter de ploeg te gaan staan. #UnitedForPO, zo luidt de boodschap.

• Tussen Fabricio en de Braziliaanse club Internacional lijkt het nooit meer goed te komen. De linksback werd in een duel met Ypiranga lange tijd uitgefloten door de eigen aanhang. Fabricio reageerde erop door een middelvinger op te steken. De scheidsrechter gaf hem voor die actie een directe rode kaart, die door de fans met gejuich werd ontvangen.

'Ik weet niet wie hij is, ik weet alleen dat hij meespeelde.'
Neymar deelt nog maar eens een sneer uit naar Gary Medel. De Braziliaanse vedette en de Chileense verdediger kregen het afgelopen zondag met elkaar aan de stok tijdens het vriendschappelijke duel tussen de twee landen. Neymar is nog steeds woest op Medel, die tijdens de wedstrijd - onbestraft - op een been van de Braziliaan ging staan. (A Bola)

'Ik hoop dat hij gaat bijtekenen.'
• Je hoort vaker over spelers die contracten willen verlengen of er juist onderuit willen, maar een voetballer die wil dat zijn trainer langer bij de club blijft hoor je minder vaak. Toch heeft Philipp Lahm dat verklaard tegen de Münchner Merkur. De 31-jarige verdediger van Bayern München is zeer te spreken over Pep Guardiola en hoopt dan ook dat de oefenmeester zijn handtekening zal zetten onder een nieuwe verbintenis.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.