Zware klus dreigt voor PSV in play-offs Champions League

Mocht PSV het tweeluik met Zulte Waregem in de derde voorronde van de Champions League winnend besluiten, is de kans groot dat er een zware tegenstander wacht in de play-offs. Alleen bij een stunt van het Deense FC Nordsjælland kunnen de Eindhovenaren nog een geplaatste status afdwingen.

Zware klus dreigt voor PSV in play-offs Champions League

Op basis van de UEFA-coëfficiëntenranglijst zijn Arsenal, AC Milan en Schalke 04 sowieso geplaatst in de play-offs, terwijl ook Olympique Lyon en Zenit Sint-Petersburg zich daarbij voegen als zij de derde voorronde overleven.

Lyon voldeed dinsdagavond aan die opgave door met 1-0 te winnen bij Grashoppers. In eigen huis was ook al met een 1-0 zege besloten.

Zenit Sint-Petersburg neemt het woensdag voor een tweede keer op tegen FC Nordsjælland. In Denemarken wonnen de Russen al met 1-0. Als ook Zenit zich plaatst voor de play-offs is PSV, mits het overeind blijft in België, ongeplaatst en treft het in de laatste voorronde van de Champions League een van de volgende ploegen: Arsenal, AC Milan, Schalke 04, Lyon of Zenit.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen