Zwak AS Roma weet ook niet te winnen van Siena

AS Roma slaagde er ook niet in om de derde wedstrijd van het seizoen te winnen. De ploeg mocht zichzelf uiteindelijk nog gelukkig prijzen dat het bij 1-1 bleef tegen Siena.

Maarten Stekelenburg was na de trap tegen zijn hoofd van Lúcio van Internazionale nog niet in staat om te keepen en hij werd vervangen door Bogdon Lobont. De reservegoalie van AS Roma heeft net als de nummer één van AS Roma een verleden bij Ajax.

Vanaf het begin van de wedstrijd liep het slecht bij de thuisploeg. Het nam evenzogoed wel de leiding na 25 minuten. Een snoeiharde voorzet van Marco Borriello kon door Pablo Osvaldo (foto) van dichtbij worden binnen getikt.

Siena ging vervolgens op zoek naar de gelijkmaker en kreeg diverse kansen daartoe. De grootste was voor Pablo Andres Gonzalez die van heel dichtbij mocht koppen. De Argentijn mikte echter precies op de benen van Simon Kjær die op de doellijn stond.

De offensieve intenties van Siena kregen in de slotfase toch nog de juiste beloning. Een schot van Francesco Bolzoni teisterde de paal maar de rebound was een prooi voor Roberto Vitiello die twee minuten voor tijd de 1-1 eindstand op het scorebord bracht. Foto: VI Images