Zwaanswijk blijft tóch ambassadeur van NAC Breda

Patrick Zwaanswijk heeft zich bedacht. Nadat hij eerder nee had gezegd tegen een offerte van NAC Breda, heeft hij de aanbieding in tweede instantie tóch geaccepteerd.

Zwaanswijk blijft tóch ambassadeur van NAC Breda

Eerder vond de verdediger dat er te weinig waardering sprak uit het voorstel van de Brabantse club. Technisch directeur Earnest Stewart heeft dat gevoel kunnen wegnemen. De 33-jarige Zwaanswijk tekent een contract tot medio 2009, maar kan een tweede jaar afdwingen als hij komend seizoen voldoende wedstrijden speelt.

Om de waardering voor Zwaanswijk te verduidelijken is die voorwaarde in de verbintenis iets versoepeld. De routinier had al enkele aanbiedingen van andere clubs op zak, maar is tevreden met deze uitkomst. 'Dit is een mooie club met de beste supporters', zegt hij de op de website van NAC Breda.

Stewart toont zich evenzeer ingenomen. 'Patrick is niet alleen een goede verdediger, maar ook een ware ambassadeur voor de club. Vandaar dat we hebben afgesproken dat we onderzoeken op welke manier Patrick aan de club verbonden zou kunnen worden na zijn actieve voetbalcarrière.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen