Zure Faber met lege handen: 'We wilden juist goed beginnen'

Reacties

Na drie duels heeft FC Groningen-trainer Ernest Faber nog steeds geen punt gepakt. Hij baalt van het spel van zijn ploeg.

Zure Faber met lege handen: 'We wilden juist goed beginnen'

'Het is een teleurstellend resultaat voor ons. We waren graag goed begonnen, maar dat is niet gebeurd. We speelden in de eerste helft zonder lef en overtuiging', concludeert Faber op de Groningen-site na de 4-3 nederlaag tegen FC Twente, dat bij rust met 3-0 leidde.

Een gebrek aan rendement is volgens Faber debet aan de slechte resultaten. 'Helaas gaat bijna elke bal bij ons achterin erin en komen we nog steeds moeilijk tot scoren. Het is heel zuur dat we op deze manier verliezen. Het is oncomfortabel om onderaan te staan en dat zal voor veel jongens nieuw zijn. We gaan hier weer uitkomen en zullen daarna ook snel beter worden.'

Mogelijk krijgt Faber nog extra kopzorgen, want Danny Hoesen lijkt zijn zinnen gezet te hebben op een vertrek. 'Ik denk dat ik het verdien om te spelen', stelt hij bij FOX Sports. 'Ik heb een goede voorbereiding gedraaid en sterke invalbeurten gehad. Het loopt hier nu al twee jaar niet lekker. Ik heb het gevoel dat ik meer in me heb. Of ik ga vertrekken? Er spelen wel wat dingen.'

Hoesen speelt sinds de zomer van 2014 voor Groningen, maar werd nooit een onomstreden basiskracht. In vijftig Eredivisie-duels maakte hij acht treffers, waaronder de 3-3 tegen FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.