Zorgen Pellegrini voor duel met Van Gaal

Reacties

De uitschakeling in de strijd om de League Cup stemt Manchester City-manager Manuel Pellegrini bezorgd met de stadsderby tegen United in het vooruitzicht.

Zorgen Pellegrini voor duel met Van Gaal

Newcastle United zette woensdag een streep door de hoop van City op de League Cup door in het Etihad Stadium met 0-2 te winnen. Maar de nederlaag van de landskampioen staat niet op zichzelf, stelde Pellegrini.

'We krijgen te gemakkelijk doelpunten tegen en benutten zelf te weinig kansen', stelt de Chileen. 'Dat is het gevoel nu. We kampen met een gebrek aan vertrouwen. Daarmee moeten we nu aan de slag, om in andere competities mee te dingen naar de prijzen. Natuurlijk moeten we ons zorgen maken. We hebben drie duels deze week niet gewonnen.'

De problemen komen op een vervelend moment, omdat zondag de immer beladen stadsderby tegen Manchester United wacht. Of Louis van Gaal rekening moet houden met David Silva bij City is de vraag. De Spaanse aanvaller kwam woensdag niet ongeschonden uit de strijd met Newcastle United.

'David heeft een knieprobleem, maar ik weet niet hoe serieus het is', zei Pellegrini, die geen spijt had van het opstellen van Silva. 'We hadden vier dagen gehad om te herstellen. David was prima in staat te spelen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.