Zorgen om Kehl overschaduwen rentree Reus bij Dortmund

Reacties

Ondanks de rentree van Marco Reus heeft Borussia Dortmund zorgen overgehouden aan het oefenduel met Steaua Boekarest. Sebastian Kehl en Kevin Grosskreutz kwamen namelijk niet ongeschonden uit de strijd.

Zorgen om Kehl overschaduwen rentree Reus bij Dortmund

Reus, die weken werd geplaagd door enkelklachten, maakte in het Spaanse La Manga een bevredigende comeback bij BVB. De international liet in de 45 minuten die hem waren gegund tegen Steaua (1-0 winst) een positieve indruk achter.

Maar zijn rentree werd overschaduwd door het uitvallen van Kehl en Grosskreutz. De middenvelder moest kort voor rust geblesseerd naar de kant na een ongelukkige botsing met ploeggenoot Mats Hummels. Gevreesd word voor een flinke schouderblessure. Zondag wordt meer duidelijkheid verwacht.

Dat geldt ook voor Grosskreutz, die een kwartier voor het einde ondersteund door de medische staf van het veld ging na ongelukkig terecht te zijn gekomen. Vanwege de zorgelijke sportieve situatie in de Bundesliga kan trainer Jürgen Klopp voor de herstart op 31 januari tegen Bayer Leverkusen geen nieuwe blessures gebruiken.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.