Zorgen Fraser nemen toe na wegvallen Bakker

Reacties

ADO Den Haag kan de komende maanden geen beroep doen op Danny Bakker. De negentienjarige middenvelder moet zes tot acht weken rust houden vanwege een scheurtje in een rugwervel.

Zorgen Fraser nemen toe na wegvallen Bakker

De talentvolle middenvelder was pas hersteld van een gebroken middenvoetsbeentje, maar moet nu weer toekijken vanaf de zijlijn. De verwachting is dat Bakker na de winterstop pas weer in actie kan komen.

Daarmee nemen de zorgen voor trainer Henk Fraser alleen maar toe. De oefenmeester van de Hagenaars staat met zijn ploeg op de zestiende plaats en wil via een positieve reeks de weg naar boven inslaan, bij voorkeur in de komende periode tegen de directe concurrenten NAC Breda en FC Dordrecht.

'Helaas is de realiteit dat we nu al resultaat moeten boeken om onderin weg te komen', zegt Fraser in Voetbal International. 'Dat is niet nieuw. Zo was de situatie enkele maanden geleden ook al. En eigenlijk kampt ADO al jarenlang met deze druk. Het is jammer dat we dat dit seizoen niet hebben kunnen doorbreken.'

Voor het duel van zaterdag op bezoek bij NAC Breda, dat twee punten meer dan ADO, moet Fraser het niet alleen stellen zonder Bakker. Ook Timothy Derijck is niet inzetbaar. De Belgische centrumverdediger heeft een knieblessure.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.