Zorgen bij coach Hasi om grote teen van Nuytinck

Voor Bram Nuytinck was het Champions League-duel met Galatasaray (1-1) na 23 minuten voorbij. De verdediger van Anderlecht moest geblesseerd naar de kant.

'Hij had last van zijn grote teen', gaf trainer Besnik Hasi uitleg over de snelle wissel van Nuytinck. 'Ik hoop dat die niet gebroken is, anders zijn we hem weken kwijt en ik heb al weinig opties centraal achterin.'

Door de noodzakelijke wissel was de coach gedwongen zijn ploeg aan te passen. Desondanks speelde Anderlecht een goede wedstrijd, waarin het de beloning in de vorm van een zege in blessuretijd uit handen gaf.

De gelijkmaker van Burak Yilmaz kwam hard aan in het Anderlecht-kamp. 'We hebben negentig minuten goed gespeeld en stonden 0-1 voor, dan ben je niet blij dat alsnog die 1-1 valt', zei doelpuntenmaker Dennis Praet. Hij wilde het niet wijten aan een tekort aan ervaring. 'Een groot deel van deze groep beschikt over Champions League-ervaring, het is gewoon pech. Hoewel je met een 1-1 op Galatasaray tevreden moet zijn, is dat nu niet het geval. Ik ben ontgoocheld.'