Zorg rond Wilkshire, blessure Manu valt mee

Reacties

Het is zeer de vraag of Luke Wilkshire zondag in het uitduel met Vitesse kan meedoen bij Feyenoord. De rechtsback liep in het Europa League-duel met HNK Rijeka (2-0 winst) een hamstringblessure op en is in afwachting van een definitieve diagnose. Trainer Fred Rutten verwacht hem in Arnhem te moeten missen.

Zorg rond Wilkshire, blessure Manu valt mee

Twintig minuten voor tijd moest Wilkshire vervangen worden door Khalid Boulahrouz, die op zijn beurt weer volledig hersteld is van een knieblessure. Voor de ervaren verdediger was het pas zijn tweede wedstrijd sinds het duel met Besiktas uit de derde voorronde van de Champions League. In tegenstelling tot Boulahrouz miste Wilkshire nog geen enkel competitieduel.

Mocht Wilkshire enige tijd uit de roulatie zijn, kan Boulahrouz hem vervangen. Ook Rick Karsdorp, die recentelijk zijn contract verlengde, kan als rechtsback uit de voeten. In het Europa League-duel bij HNK Rijeka van twee weken geleden pakte dat niet goed uit (3-1 verlies) en was Karsdorp betrokken bij twee tegengoals.

Ook Elvis Manu kwam niet helemaal okselfris uit het duel met de Kroaten. De verwachting is evenwel dat de aanvaller zondag gewoon van de partij is.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.