Zonneveld en Pedersen terug bij FC Groningen

FC Groningen-trainer Ron Jans zit weer wat breder in zijn spelers. Onder anderen Mike Zonneveld en Danny Holla zijn weer beschikbaar.

Zonneveld en Pedersen terug bij FC Groningen

Zonneveld (foto) stond bijna een maand buitenspel met een knieblessure, maar kan vrijdag tegen Heracles zijn rentree maken voor FC Groningen. Ook Holla is inzetbaar na het missen van twee duels door een knieblessure.

Ook Pedersen keert na twee wedstrijden afwezigheid terug in de selectie van FC Groningen. De Deense aanvaller is hersteld van liesklachten. Tom Hiariej kan vrijdag met een masker aantreden. Het masker is bedoeld om zijn gebroken neus te beschermen.

De ruimere keuze biedt Jans meer mogelijkheden bij zijn poging de mindere tijden van FC Groningen achter zich te laten. De trainer gooit het echter niet zonder meer over een andere boeg. 'We gaan geen paniekvoetbal spelen', aldus Jans op de website van FC Groningen. 'We willen de komende vijf duels minimaal tien punten halen en daarmee ons huidige totaal verdubbelen. Hoe we dat gaan doen? Door gewoon de dingen te blijven doen, die we al deden.

Bekijk hier al onze video's