Zoet: 'Niet opeens heel gekke dingen doen'

Reacties

Het geloof in titelprolongatie gaat bij PSV hand in hand met het besef dat zondag tegen SC Cambuur ook gewerkt kan worden aan de mogelijk beslissende doelcijfers.

Zoet: 'Niet opeens heel gekke dingen doen'

PSV moet zes doelpunten goedmaken ten opzichte van Ajax. Als beide titelkandidaten in puntenaantal gelijk eindigen, dan zijn de doelcijfers doorslaggevend. De ploeg van Phillip Cocu moet zondag in de thuiswedstrijd tegen hekkensluiter SC Cambuur behalve winnen ook aan het doelsaldo werken.

'Natuurlijk zijn de verschillen ook bij ons bekend, maar dat betekent niet dat we opeens heel gekke dingen moeten gaan doen', zegt Jeroen Zoet tegen Voetbal International. 'Als het gehaast en gejaagd wordt, dan kan het ook de andere kant op slaan.'

De PSV-doelman weet dat de overwinning een eerste noodzakelijke voorwaarde is. 'De wedstrijd winnen moet altijd het eerste doel zijn en vervolgens moeten we daarbij in staat zijn veel kansen te creëren.'

Na het thuisduel met SC Cambuur wacht PSV nog een wedstrijd tegen PEC Zwolle. Ajax krijgt bezoek van FC Twente en speelt op de laatste speeldag bij De Graafschap.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.