Zoet licht teleurgesteld: 'Er zat meer in'

Volgens Jeroen Zoet heeft PSV tegen Manchester United laten zien dat het voor geen enkele tegenstander bang hoeft te zijn. De Brabanders speelden woensdag met 0-0 gelijk op Old Trafford.

De perspectieven om te overwinteren in de Champions League zijn daardoor uitstekend voor PSV, dat over twee weken de groepsfase afsluit thuis tegen CSKA Moskou. 'Dit was een teamprestatie', zei Zoet na afloop tegen de clubkanalen van PSV. 'We hebben laten zien dat we ons met clubs van het hoogste niveau kunnen meten.'

Voor Zoet persoonlijk was het duel op Old Trafford ook geslaagd. 'Al vroeg in de wedstrijd kreeg ik een paar ballen waardoor ik in de wedstrijd kon groeien. Het is heel lekker dat ik hier de nul heb kunnen houden', aldus de doelman. 'United was voor rust beter en kreeg betere kansen. Na rust waren wij in de omschakeling gevaarlijker', vond Zoet.

'Ik hoopte op drie punten, maar we moesten tegelijkertijd slim zijn en niets weggeven. Dat hebben we goed gedaan. Er zat meer in, dat gevoel heb ik, maar dit punt kan aan het einde van de rit weleens heel belangrijk zijn', zei de keeper. 'Nu moeten we van CSKA Moskou winnen en dat kunnen we ook', sloot hij af, verwijzend naar de stand in Groep B. Bij een zege op CSKA gaat PSV in ieder geval door in het miljoenenbal. Bij een remise overwinteren de Brabanders als Manchester United van VfL Wolfsburg verliest.