Zoet dankzij corona bij concurrent in ere hersteld

Reacties

Na vijf maanden aan de zijlijn maakt Jeroen Zoet zich op voor zijn rentree in de Serie A. De Oranje-international krijgt door een positieve coronatest van Ivan Provedel een nieuwe kans bij Spezia.

Zoet dankzij corona bij concurrent in ere hersteld
© Pro Shots
Spezia
Spezia
1 - 1
Benevento
Benevento

Na zijn vertrek bij PSV zag Zoet zijn wens bij Spezia in vervulling gaan. De goalie was de eerste keuze onder de lat bij de Italiaanse club, waar hij in Eindhoven genoegen moest nemen op een plaats op de bank. In zijn tweede optreden in de Serie A ging het mis. Een liesblessure bleek het begin van een lange periode op de bank.

Zijn vervanger Provedel kweet zich namelijk goed van zijn taak en werd ook na het herstel van Zoet gehandhaafd als eerste doelman. De 26-jarige Italiaan moet echter zaterdag tegen Benevento na een positieve coronatest verstek laten gaan.

Trainer Vincenzo Italiano heeft Zoet al zekerheid gegeven. 'Hij zal zaterdag spelen. Hij is helemaal hersteld en is op de training altijd zeer professioneel bezig. Hij zal zich zonder twijfel met veel spirit laten zien. We hebben het over een ervaren doelman.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.