Zo veeleisend was Zlatan: 'Hij beledigde het hele duel zijn medespelers'

Reacties

Het is de vraag of de spelers van Los Angeles Galaxy eind vorig jaar rouwig waren om het vertrek van Zlatan Ibrahimovic. De Zweed was nogal veeleisend voor zijn collega's.

Zo veeleisend was Zlatan: 'Hij beledigde het hele duel zijn medespelers'
© Pro Shots

Dat blijkt uit uitspraken van Florian Jungwirth, die het met San Jose Earthquakes geregeld opnam tegen de huidige speler van AC Milan. 'Ik kan me nog een duel uit 2018 herinneren. Hij was de hele wedstrijd, negentig minuten lang, zijn medespelers aan het beledigen', verhaalt de Duitse verdediger annex middenvelder in een interview via Instagram.

'Hij was aan het schreeuwen, het was heel grappig om te zien. Iedereen was bang voor hem en ik moest er gewoon om lachen. Zlatan behandelde iedereen als een klein kind.'

Ibrahimovic hield zich in verbaal opzicht wel rustig tegen de spelers van San Jose Earthquakes. Jungwirth zelf zocht ook niet de confrontatie op. 'Van Zlatan win je het toch niet.'

Zowel in 2018 als in 2019 kroonde Ibrahimovic zich tot clubtopscorer, maar al zijn goals zorgden er niet voor dat Los Angeles Galaxy hoge ogen gooien in de titelrace.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.