'Zo geweldig, dat kun je je niet voorstellen'

Reacties

Mart Dijkstra heeft met volle teugen genoten van de festiviteiten bij Sparta. De 25-jarige middenvelder, die afgelopen zomer overkwam van SC Cambuur, werd met zijn ploeg kampioen van de Jupiler League door Jong Ajax met 3-1 te verslaan.

'Zo geweldig, dat kun je je niet voorstellen'

'Die huldiging, dat is een geweldig moment', besefte de middenvelder. 'Dat kun je je niet voorstellen. Ik kon niet meer lopen na die 2-1. Alles liep vol. Eenmaal boven, bij de huldiging, ging het weer.'

De vaste kracht op het middenrif genoot van wat hij van het podium zag. 'Al die supporters op het veld, schitterend. Na die 3-1 wisten we het. Dat besef was fantastisch. Hier ben ik voor naar Rotterdam gekomen', besloot Dijkstra.

Verdediger Daniël Breedijk miste het hele seizoen door een knieblessure. Maar ook hij kon lachen. 'Dit verzacht de pijn voor een dag', zei hij, waarna ook hij aansloot in de polonaise.

Rick Ketting sprak woorden van gelijke strekking. 'Dit is toch ongelofelijk! Zo mooi man. Wat een gave avond. Dit heb ik nog nooit meegemaakt. En misschien komt zoiets ook wel nooit meer.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.