Zlatan: 'In Manchester zou ik veel ruzie hebben met Van Gaal'

Reacties

Zlatan Ibrahimovic heeft tegenover Amerikaanse media nog maar eens herhaald dat zijn relatie met Louis van Gaal allesbehalve goed is. Het zou de spits van Paris Saint-Germain er echter niet van weerhouden voor Manchester United te tekenen.

Zlatan: 'In Manchester zou ik veel ruzie hebben met Van Gaal'

Toen de Zweed bij Ajax speelde, was Louis van Gaal er technisch directeur. Daar botste het regelmatig tussen de twee. Zo is er het bekende incident waarbij Van Gaal plotseling het woord nam tijdens een functioneringsgesprek tussen toenmalig trainer Ronald Koeman en Ibrahimovic, hetgeen bij de twee laatstgenoemden totaal verkeerd viel.

Met Paris Saint-Germain is Zlatan momenteel op trip door de Verenigde Staten. Daar werd hem door Sports Illustrated gevraagd hoe zijn relatie met Van Gaal anno 2015 is. 'Die is niet goed', was het eerlijke antwoord. 'Ik ken hem van onze gezamenlijke tijd bij Ajax... De manier waarop hij werkt is niet mijn manier.' In zijn biografie klaagt Ibracadabra onder meer over het feit dat Van Gaal spelers als kinderen behandelt.

Mocht het ooit tot een overgang naar Manchester United - de huidige werkgever van Van Gaal - komen, dan leidt dat volgens de Zweed ontegenzeggelijk tot 'heel grote problemen'. Toch zou het voor Ibrahimovic geen struikelblok zijn. 'Uiteindelijk zijn we allemaal professionals die hun werk moeten doen. Er zou heel veel ruzie tussen ons zijn. Maar daar hou ik wel van.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.