Zlatan en Pogba nu al maatjes: 'Je had 'm moeten afgeven'

Reacties

José Mourinho was na afloop van de 2-0 zege op Southampton tevreden over het debuut van recordaankoop Paul Pogba. De Franse middenvelder scoorde weliswaar niet bij zijn terugkeer in het shirt van Manchester United, maar zijn optreden kon de Portugese manager desondanks bekoren.

Zlatan en Pogba nu al maatjes: 'Je had 'm moeten afgeven'

'Paul Pogba was zó goed', zei Mourinho tegen Sky Sports. 'Hij moet nog leren om met ons samen te spelen, maar ik ben erg tevreden. Hij zou in sommige wedstrijden nog aanvallender kunnen spelen dan hij deed, maar de vrijheid die hij vandaag had heeft hij nodig. Gelukkiger kan hij mij niet maken', aldus The Special One, die vond dat ook Maraoune Fellaini uitstekend speelde.

Uit een duo-interview met matchwinner Zlatan Ibrahimovic bleek ook wel dat Pogba het nu al uitstekend naar zijn zin heeft op Old Trafford. 'Ik voel me erg goed', zei de 23-jarige Fransman, die in de slotfase nog hard naast schoot. 'Die had je moeten afgeven', grapte Ibrahimovic, waarna de twee sterspelers van United lachend en plagend een einde breiden aan het interview.

Ibrahimovic was ook tegen Southampton weer belangrijk met twee goals, maar wees op de teamprestatie. 'Als het de ploeg het goed doet, presteren de spelers individueel ook goed.' Mourinho had echter opnieuw complimenten voor de 34-jarige Zweed, die koppend scoorde en vanaf de stip. 'Zlatan is erg goed in de lucht, maar hij is geweldig met zijn voeten.'

Ook over de teamprestatie van United was Mourinho tevreden. 'We waren goed genoeg om te winnen en hadden de wedstrijd onder controle. De score had nog groter kunnen uitvallen. Stap voor stap moeten we ons verder ontwikkelen, op dit moment kan ik van de jongens niet meer vragen.' Daar sloot Ibrahimovic zich bij aan. 'We worden beter en beter. Dit is een goed begin.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.