Ziyech verkiest Marokko definitief boven Oranje

Reacties

Hakim Ziyech vervolgt zijn interlandcarrière in het shirt van Marokko. Daarmee maakt de technicus een einde aan de discussie rond zijn persoon.

Ziyech verkiest Marokko definitief boven Oranje

Ziyech maakte zijn keuze dinsdag bekend via Instagram. FC Twente bevestigt tegenover Voetbal International dat de aanvaller annex middenvelder de nationale ploeg van Marokko definitief boven die van Nederland heeft verkozen.

De spelverdeler behoorde in mei nog tot de voorlopige selectie van het Nederlands elftal, maar haakte toen geblesseerd af. Voor de recente interlands tegen IJsland en Turkije riep de nieuwe bondscoach Danny Blind hem niet op.

Afgelopen weekeinde onthulde Ziyech vervolgens een uitnodiging te hebben geaccepteerd in oktober met Marokko twee vriendschappelijke interlands tegen Ivoorkust en Guinee te gaan spelen. Toen de spelmaker daar later een vraag over kreeg, zaaide hij enige twijfel over zijn toekomst door te stellen dat het om een principebesluit ging. Enkele dagen later heeft Ziyech daarvan alsnog een definitieve beslissing gemaakt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.