Ziyech op lijstje Wolfsburg als mogelijke opvolger De Bruyne

Reacties

FC Twente volgt met argusogen het getouwtrek rond Kevin De Bruyne. Mocht de 24-jarige spelverdeler van VfL Wolfsburg inderdaad naar Manchester City vertrekken, dan heeft de Duitse bekerwinnaar en Champions League-deelnemer Hakim Ziyech hoog op een lijstje met potentiële vervangers van De Bruyne staan.

Ziyech op lijstje Wolfsburg als mogelijke opvolger De Bruyne

De zeventien goals en zeventien assists die Ziyech vorig seizoen in veertig officiële wedstrijden maakte, hebben de nodige internationale interesse gewekt. Wellicht wordt die concreet als Wolfsburg ingaat op de vermeende avances van City en De Bruyne voor een bedrag van naar verluidt zeventig miljoen euro verkoopt aan de Engelse grootmacht.

Hoewel het noodlijdende FC Twente al een flinke bezuinigingsoperatie doorvoerde door afscheid te nemen van veertien spelers, wil de club voor het verstrijken van de transferdeadline op 1 september het liefst nog een grote uitgaande transfer doen. Ziyech is een interessante optie, omdat hij een behoorlijke transferwaarde vertegenwoordigt en geheel eigendom is van FC Twente.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.