Ziyech nog altijd op de voet gevolgd door Fenerbahçe

Reacties

Hakim Ziyech (23) staat nog altijd nadrukkelijk op de radar bij Fenerbahçe. De Turkse nummer twee is niet de enige club die de middenvelder van FC Twente volgt.

Ziyech nog altijd op de voet gevolgd door Fenerbahçe

De verbintenis van Ziyech loopt nog tot medio 2018. Behalve de werkgever van Robin van Persie zijn er nog diverse andere clubs geïnteresseerd in zijn diensten. Onder meer Middlesbrough, Galatasaray, Hertha BSC en Borussia Dortmund volgen Ziyech, die medio 2014 voor 3,5 miljoen euro werd overgenomen van SC Heerenveen, al geruime tijd.

FC Twente heeft een turbulente tijd achter de rug. De club is gered van een financiële ondergang en ook de verplichte degradatie naar de Jupiler League werd teruggedraaid. Ziyech was in het afgelopen seizoen met zeventien goals in 33 optredens het spaarzame lichtpuntje bij de Tukkers. Zeker gezien de financiële problemen van de club is een vertrek van de spelmaker zo goed als zeker.

Ziyech is ondertussen bij Twente al aan de voorbereiding begonnen. In het duel met Twenterand (0-5) nam hij een van de treffers voor zijn rekening. Door zijn interlandverplichtingen begin deze maand mocht hij de eerste oefenwedstrijd tussen Twente en EMOS van zaterdag (6-0 zege) nog aan zich voorbij laten gaan.

Mocht Ziyech naar Fenerbahçe verkassen zou hij in de vierde voorronde om Champions League-voetbal Ajax kunnen treffen. Beide clubs nemen het eerst op tegen een club uit het rijtje: Steaua Boekarest, AS Monaco, Young Boys, FK Rostov en PAOK Saloniki en zouden bij een zege aan elkaar gekoppeld kunnen worden.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.