Zivkovic krijgt bij Willem II concurrentie van Nemec

Reacties

Kort voor het sluiten van de transfermarkt heeft Willem II Slowaaks international Adam Nemec binnen gehaald. De aanvaller was transfervrij.

Zivkovic krijgt bij Willem II concurrentie van Nemec

De Tilburgers waren al weken in onderhandeling met Samuel Armenteros, maar hij zegde vanavond af. De aanvaller lijkt op weg naar Qarabag FK. Derhalve schakelden de Tricolores over op een alternatief.

Dat is dus Nemec. Dit bevestigt technisch manager Carlos Aalbers tegenover VI. Hij begon zijn loopbaan bij MSK Zilina in zijn vaderland en speelde vervolgens voor het Duitse Erzgebirge Aue, RC Genk, 1. FC Kaiserslautern, FC Ingolstadt 04, 1. Union Berlin en recentelijk voor New York City FC.

Voor Richairo Zivkovic is de komst van Nemec minder goed nieuws. De Ajax-huurling kwam met hoge verwachtingen naar Tilburg, maar kan die verwachtingen vooralsnog niet waarmaken. Afgelopen vrijdag in het thuisduel met NEC (0-1), startte de beoogde eerste spits van Willem II zelfs op de reservebank. Routinier Robert Braber kreeg de voorkeur in de punt van de aanval. Met Nemec als nieuwe kracht, wordt de concurrentie voorin dus nog een stukje groter.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.