Zingende Pellè, actieve Ronaldo en ultrasnel rood

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Zingende Pellè, actieve Ronaldo en ultrasnel rood

Dat een persconferentie met kinderen doorgaans net iets anders is dan de gebruikelijke praatjes van spelers en coaches met de diverse media is bekend. Dit keer zorgt een jongeman in de zaal ervoor dat Graziano Pellè, Jean-Paul Boëtius en Ruben Schaken een lied zingen.

Barcelona – Real Madrid wordt vaak gezien als de strijd tussen de voetbalgrootheden Lionel Messi en Cristiano Ronaldo. De Argentijn in Catalaanse dienst was gewoon van de partij tijdens de finale om de Copa del Rey, maar Ronaldo moest verstek laten vanwege een knieblessure. De Portugees was opvallend actief vanaf zijkant…

America FC-Doelman Felipe moest al na zeven seconden aan de noodrem trekken tijdens het competitieduel met Americano (4-0 nederlaag). Felipe kreeg rood en mocht dus inrukken terwijl de wedstrijd amper was begonnen. Dat overkwam ook Marcio Santos ooit eens. De Braziliaanse verdediger van Ajax incasseerde als invaller al snel de rode kaart tijdens het competitieduel met PSV. Overigens deed hij er negentien seconden over.

Wil je meer zien? Bekijk dan eens ons beeldarchief.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.