Zinderende ontknoping in Turkije lonkt na zege Galatasaray

Reacties

Door een 2-0 zege op bezoek bij Akhisarspor heeft Galatasaray zich weer naast Besiktas aan kop van de Turkse competitie genesteld. Spits Burak Yilmaz was met twee goals de gevierde man bij de ploeg van Wesley Sneijder (foto), die een aandeel had in het openingsdoelpunt.

Zinderende ontknoping in Turkije lonkt na zege Galatasaray

Na 24 minuten schoot Sneijder op doel en kon doelman Oguz Daglaroglu de inzet van de Oranje-international aanvankelijk nog keren. De goalie moest vervolgens wel een antwoord schuldig blijven op de rebound van Yilmaz.

Twaalf minuten later tekende de spits al voor zijn tweede treffer met een imposante kopbal. Die marge kwam na rust niet meer in gevaar voor Galatasaray. Sneijder speelde het duel uit.

Door de overwinning komt Galatasaray met nog vijf duels te gaan naast Besiktas aan kop. Beide ploegen hebben na 29 duels 64 punten. Het Fenerbahçe van Dirk Kuijt volgt met een punt achterstand. Op 24 mei staat in de voorlaatste speelronde nog een heuse kraker op het menu. Dan ontvangt Sneijder met Galatasaray stadgenoot Besiktas.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.