Zien om te geloven: Pepe (39) in tien seconden het hele veld over

Reacties
Zien om te geloven: Pepe (39) in tien seconden het hele veld over
© Imago
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Pepe is 39 jaar, maar nog lang niet versleten. Hij is een vaste waarde bij FC Porto en de Portugese ploeg en liet donderdagavond zien dat hij nog altijd veel in zijn mars heeft.

In de zestigste minuut leed Raphaël Guerreiro op eigen helft balverlies, waardoor Tsjechië een counter kon inleiden. Pepe stond op dat moment in het vijandelijke strafschopgebied, maar slaagde erin om in ongeveer tien seconden naar zijn eigen zestien te rennen. Uiteindelijk leverde de uitbraak Tsjechië niets op.

Op social media en in de Portugese media regent het complimenten voor Pepe. De 126-voudig international deed uiteindelijk de hele wedstrijd (2-0 winst) tegen de Tsjechen. Zondag staat de uitwedstrijd tegen Zwitserland op het programma.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.