Ziekenboeg geplaagd Arsenal loopt langzaam leeg

Reacties

Arsenal zag afgelopen week met Laurent Koscielny en Mesut Özil opnieuw twee belangrijke basisspelers langdurig wegvallen, maar kreeg maandag ook weer eens goed nieuws van het blessurefront. Serge Gnabry en Theo Walcott hervatten de groepstraining onder toeziend oog van manager Arsène Wenger.

Ziekenboeg geplaagd Arsenal loopt langzaam leeg

De twee vleugelspitsen kwamen door kniekwetsuren nog niet in actie tijdens de huidige jaargang. Mogelijk gaat het daar zaterdag in de thuiswedstrijd tegen Hull City wel van komen. Het zou betekenen dat The Gunners ondanks de langdurige afwezigheid van Özil en Olivier Giroud weer meer aanvallende opties krijgen. Vooral de rappe Walcott was de laatste seizoenen een vaste waarde.

Behalve de naderende rentree van de 25-jarige Engelsman, die al sinds het bekerduel van 4 januari met Tottenham Hotspur (2-0) aan de kant stond, kan Wenger binnen afzienbare tijd ook weer beschikken over Mikel Arteta, Aaron Ramsey en Yaya Sanogo. Daarmee stroomt de steeds vollere ziekenboeg van Arsenal weer langzaam leeg. De terugkeer van Mathieu Debuchy en Giroud staat pas voor december op de rol.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.