Zieke Götze richt pijlen op rentree in volgend seizoen

Reacties

Mario Götze richt zich op een rentree bij de start van het volgende seizoen. De middenvelder van Borussia Dortmund verkeert momenteel in de eerste fase van de behandeling van een stofwisselingsziekte. Die verloopt voorspoedig, meldt de club.

Zieke Götze richt pijlen op rentree in volgend seizoen

Onlangs kwam de aandoening aan het licht toen Dortmund besloten had om onderzoek te doen naar de fysieke gesteldheid van Götze, die al de hele jaargang kwakkelde met zijn fitheid.

Volgens zijn club is de 24-jarige spelmaker, die in 2014 de WK-finale besliste, positief over de voortgang van zijn revalidatie en mikt hij op een terugkeer op de groepstraining in het begin van de zomer. Op die manier kan hij fit worden om bij de start van het volgende seizoen weer op het veld te staan.

Götze keerde in de zomer van vorig jaar terug bij Borussia Dortmund voor een bedrag van ongeveer 22 miljoen euro. Drie jaar eerder had hij Die Borussen verlaten voor Bayern München, dat destijds de afkoopsom van 37 miljoen euro op tafel legde. Bij Bayern verwierf hij geen vaste basisplek.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.