Zidane wacht lastige puzzel door blessures Modric en Marcelo

Reacties

Luka Modric en Marcelo staan enkele weken aan de kant door spierblessures. De twee kwamen niet ongeschonden uit de strijd van Real Madrid met Málaga (2-1).

Zidane wacht lastige puzzel door blessures Modric en Marcelo

Modric kampt met vermoeidheidsklachten aan zijn rechterbovenbeen. Zoals gebruikelijk heeft Real Madrid geen mededelingen gedaan over de revalidatieperiode. Volgens Spaanse media staat de Kroatische spelmaker zo'n twee weken aan de kant.

Marcelo heeft langer nodig voor zijn herstel, zo'n drie tot vier weken. De linksback viel zaterdag tegen Málaga halverwege de eerste helft al uit met een kwetsuur aan zijn linkerbovenbeen.

Met name de afwezigheid van Marcelo is een probleem voor Zinedine Zidane, die met Fábio Coentrão maar één andere pure linksback in zijn selectie heeft. Real kan bovendien ongeveer een maand niet beschikken over rechtsback Dani Carvajal, die aan de kant staat vanwege een hamstringblessure. De veelzijdige Nacho vormt mogelijk de noodoplossing voor de flanken.

Modric en Marcelo zijn vermoedelijk tijdig fit voor de eerste confrontatie met Napoli in de achtste finale van de Champions League. Real neemt het op 15 februari in eigen huis op tegen de Italianen. In de competitie zijn Real Sociedad, Celta de Vigo en Osasuna de komende tegenstanders van de koploper in de Primera División.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.