Zidane prijst Ronaldo: 'Hij is belachelijk goed in vorm'

Reacties

Real Madrid deed in het thuisduel met Athletic de Bilbao (4-2 winst) wat het doen moest en dat had De Koninklijke voornamelijk te danken aan Cristiano Ronaldo. Trainer Zinedine Zidane dankte de Portugees voor zijn aandeel in drie doelpunten en beloonde hem met een lofzang.

Zidane prijst Ronaldo: 'Hij is belachelijk goed in vorm'

'Ik weet dat het aan jullie journalisten is om te zeggen of Cristiano goed of slecht gespeeld heeft en al dat soort zaken', zei Zidane na de winstpartij in het eigen Estadio Santiago Bernabéu enigszins spottend, doelend op zijn sterspeler die vaak onder een vergrootglas ligt.

'Maar naar mijn mening is hij erg dreigend op de flanken en is hij enorm gevaarlijk in de één-op-één-duels. Dat liet hij vandaag eens te meer zien en dat bewijst voor mij dat hij belachelijk goed in vorm is', wees de Franse oefenmeester onder meer naar de twee goals en een assist van Ronaldo - met 21 goals nu topscorer in de Primera División - in het competitieduel met de Basken.

Echt lang stilstaan bij de goede prestaties van Ronaldo en zijn overige spelers was er echter niet bij voor Zidane, want woensdag staat het Champions League-duel met AS Roma alweer op het programma. 'We zijn ongeschonden uit de strijd gekomen en zijn er klaar voor', stelde de oud-speler van Los Galacticos. 'Ik heb het toernooi al eens gewonnen als speler en als assistent-coach, dus de Champions League is speciaal voor mij. En we zullen er alles aan doen om het toernooi dit seizoen opnieuw te winnen.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.