Zidane moet Bale missen in eerste duel met AS Roma

Reacties

Real Madrid-trainer Zinedine Zidane kan in zijn eerste Champions League-wedstrijd als coach niet beschikken over Gareth Bale. De Welshman is woensdag in het uitduel met AS Roma niet van de partij vanwege zijn kuitblessure.

Zidane moet Bale missen in eerste duel met AS Roma

Aanvankelijk leek de aanvaller op weg naar een rentree die vroeg genoeg zou zijn voor het treffen met de Romeinen. Door een terugslag is hij toch niet opgenomen in de wedstrijdselectie voor het eerste achtstefinaleduel.

Dat geldt wel voor Marcelo. De Braziliaanse linksback liet het competitieduel van zaterdag (4-2 zege op Athletic de Bilbao) nog schieten, maar is voldoende hersteld van zijn schouderblessure om in actie te kunnen komen. Dat geldt niet voor verdediger Pepe, die nog afwezig is door een voetkwetsuur.

Francesco Totti en Daniele De Rossi zijn aan de kant van de Romeinen fit bevonden. Trainer Luciano Spalletti kan niet beschikken over Kevin Strootman en linksback Vasilis Torosidis. De return van de Italiaans-Spaanse Champions League-confrontatie is op 8 maart.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.