Zidane haalt erkenning uit evenaring van record Guardiola

Reacties

Real Madrid heeft het record van aartsrivaal Barcelona zondagavond geëvenaard door na vijftien opeenvolgende La Liga-zeges ook de zestiende competitiewedstrijd winnend af te sluiten. Trots overheerste na afloop bij trainer Zinedine Zidane.

Zidane haalt erkenning uit evenaring van record Guardiola

'Ik ben blij dat ons dat is gelukt', zei de Fransman in gesprek met Spaanse media. 'Het is maar een record, maar het toont wel aan hoe hard al deze jongens elke keer weer moeten werken voor een goed resultaat. Zij doen het geweldig. Bovendien was deze zege belangrijk, want we hebben dit seizoen nog een lange weg te gaan. En ik ben blij dat we dit hebben geflikt terwijl ik een aantal wijzigingen door heb moeten voeren.'

In vier duels boekte Real Madrid, dat speelde zonder Gareth Bale (geblesseerd) en Cristiano Ronaldo (ziek), vier zeges en daardoor gaat De Koninklijke met twaalf punten aan kop. Komende woensdag kunnen de Madrilenen het record van aartsrivaal Barcelona - uit het seizoen 2010/11 onder trainer Pep Guardiola - uit de boeken spelen door tegen Villarreal de zeventiende opeenvolgende overwinning in de Primera División te boeken. Zidane zei dat niet als apart doel te hebben. 'Het gaat ons er puur om dat we blijven winnen, om onze doelen te bereiken', bleef hij ietwat op de vlakte.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.