Zidane gelukkig dat Ronaldo voor pensioen gaat bij Real

Reacties

Zinedine Zidane is uitermate content met het nieuws dat Cristiano Ronaldo zijn contract bij Real Madrid gaat verlengen. De vedette van De Koninklijke zet maandag zijn een handtekening onder een nieuwe verbintenis die hem tot halverwege 2021 aan de Spaanse lijstaanvoerder bindt.

Zidane gelukkig dat Ronaldo voor pensioen gaat bij Real

Ronaldo is nu 31 jaar en zal, als zijn nieuwe contract afloopt, 36 jaar zijn. Vermoedelijk is Real Madrid dan ook de laatste club waarvoor hij speelt. Zidane is verheugd dat Ronaldo waarschijnlijk zijn carrière gaat beëindigen bij Los Blancos. 'Ik ben gelukkig dat hij gaat verlengen en, net als ik, bij Real met pensioen zal gaan. Dat is zijn droom', zei Zidane in de Spaanse media. In 2006 sloot de Fransman zijn eigen voetbalcarrière af bij Real.

Hoewel Real Madrid in Spanje koploper is, kent Ronaldo voorlopig nog geen bijster succesvol seizoen. Hij scoorde dit seizoen 'pas' vijf keer in de competitie en was ook zondag niet trefzeker, toen Real met 3-0 won van Leganés. Zidane maakt zich geen zorgen over de mindere vorm van de Portugees. 'Er is niets met hem aan de hand. We willen dat hij altijd scoort, maar er is niets mis als hij dat niet doet. Hij doet het goed, is betrokken en rustig.'

Ronaldo's oude verbintenis liep af in 2018. Als de meervoudig Gouden Bal-winnaar zijn nieuwe contract uitdient, heeft hij twaalf seizoenen voor Real Madrid gespeeld. De Portugees won met Real Madrid onder meer tweemaal de Champions League en één keer de landstitel.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.