Zenden draagt bij aan ruime zege Olympique Marseille

Olympique Marseille heeft met 4-0 gewonnen van AJ Auxerre. Invaller Boudewijn Zenden droeg zijn steentje bij aan de overwinning.

Zenden kwam in de 82ste minuut als invaller binnen de lijnen en bepaalde vier minuten later de eindstand op 4-0. De linkspoot eiste een vrije trap op en krulde de bal over de muur in het doel.

Het was het sluitstuk van een mooie avond voor Marseille. Mamadou Niang had in de zeventiende minuut de score geopend. Na rust kreeg de equipe van Erik Gerets hulp van Stephane Grichting, die in eigen doel scoorde. Elliot Grandin was de maker van de 3-0.

Door de 4-0 zege klimt Marseille op doelsaldo naar de tweede plaats met vier punten uit twee wedstrijden. Auxerre heeft drie punten. Grenoble is de enige club die beide wedstrijden wist te winnen in de Franse competitie.