Zelfverzekerde Giggs heeft geen moment getwijfeld

Manchester United is na afgelopen weekeinde opnieuw een stukje dichterbij de Engelse landstitel. Toch ging het volgens Ryan Giggs niet vanzelf tegen West Ham United.

The Mancunians slaagden er pas in de tweede helft in om een 2-0 achterstand om te buigen in een 4-2 overwinning. Ondanks de achterstand heeft Ryan Giggs - geposteerd op de voor de Welshman ietwat ongebruikelijke positie van linksachter - geen moment gepanikeerd.

'We geven nooit op, ongeacht de score', vertelt een zelfverzekerde Giggs. 'We hebben de eerste helft niet eens onaardig gespeeld, maar gaven de doelpunten op een domme manier weg. Dat terwijl bij ons meestal de laatste pass ontbrak.'

'We wisten dat als we in het laatste halfuur iets geconcentreerder zouden gaan spelen, de kansen en doelpunten vanzelf zouden komen.'

United heeft een voorsprong van zeven punten op achtervolger Arsenal, dat nog wel een duel in heeft te halen. Op 1 mei staan de twee ploegen in Londen tegenover elkaar. Foto: VI Images